Bejelentkezés

Regisztráció
Elfelejtett jelszó
Lehetőségek
Szerző:



Írások:
Gondolatok
Idézetek
Leírások
Naplók
Történetek
Versek
Viccek
Ismerem azokat a szavakat
Ismerem azokat a szavakat, amelyeket még ki sem ejtettél.Már tudom hová tartasz, mikor még el sem indulsz.Tudok a féltett titkaidról, amiket mélyen elrejtesz.Mindent tudok rólad, kedvesem, nem vagyok kém, csak szeretlek!" (Jim Morrison)

A pillanatnak élni annyit jelent, mint elengedni a múltat és nem várni a jövőt. Tehát tudatosan élsz, annak tudatában, hogy minden pillanat ajándék."



A szerelem olyan, mint a kábítószer. Először eufóriába esel, és teljesen átadod magad az érzésnek. Aztán másnap többet akarsz. Még nem váltál függővé, de annyira jólesett az az ézés, hogy az hiszed, ura tudsz maradni a helyzetnek. Ha két percre eszedbe jut a szeretett lény, hát három órára elfelejted. De aztán szép lassan rászoksz, és teljesen függővé válsz. Ekkor már három óráig gondolsz rá, és csak két percre tudod elfelejteni. Ha nincs a közeledben, ugyanolyan rosszul érzed magad, mint a drogos, aki nem kapta meg az adagját. És ahogy a drogos képes lopni és megalázni magát, hogy megkapja, amire szüksége van, te is bármit hajlandó volnál megtenni a szerelmedért."

Z árkózottan, és mégis mindenki előtt nyíltan élni,
Időben meghalni és mégis mindent túlélni,
Ez vágyam, s égni a vízben, a földön lebegni,
Talán lehetetlen, pedig ez még semmi!

Egyszerre élni múltban és jelenben,
Nevetni és sírni egy vadidegen testben,
Élni és meghalni egyazon időben,
És olyan helyen szeretni, hol a szerelem időtlen"

amikor meglátsz valakit.. es fura dolgok történnek veled..olyan mintha iranyitanák az érzéseidet..a gondolataidat..nem várt és ismeretlen érzések törnek fel benned..vágyak..mint ha szavak nelkül beszélnél vele gondolatban..belenéz el a szemében és olvasol benne..ö meg a tiédben..félelmetes. .
Copyright © 2002-2024 HolMiKi & TRSoft